Activitats Un Curso de Milagros
Què és Un Curso de Milagros?

U n Curso de Milagros és el document espiritual del nostre temps. Ha influenciat a molts autors, místics i persones al llarg dels últims anys. Es tracta d’un material canalitzat i NO és una religió.

Pot ser un llibre fonamental per la humanitat en un futur tan immediat que ja està aquí. Cada vegada més gent sent amb creixent força l’ancestral anhel i una crida d’emprendre el camí de tornada cap a la Unitat. Un Curso de Milagros ens mostra com fer-ho, mostrant-nos que res d’allò que percebem amb els ulls és real i ensenyant-nos a veure més enllà de la percepció. No hi ha pressa, doncs el temps en realitat tampoc és real ;-).
La veu del Curso ens espera de forma incansable i immutable a que decidim abandonar la bogeria i buscar la nostra veritable essència. Llavors, sense recriminacions, de forma amable però, això sí, sense concessions a l’ego, ens guia a través de l’espessa cortina de fum que les nostres creences han format (en alguna pel·lícula d’això li’n van dir Matrix ;-)) al voltant d’una virtual separació, per mostrar-nos, ara sí, el camí de tornada a casa.
 
Trobades UCDM

Inscripció a les trobades d'UCDM
 
Vine a veure la nostra col.lecció d'Un Curso de Milagros
 
 
 
Altres activitats d'Un Curso de Milagros
Retir Un Curso de Milagros
Cinefòrum

Per saber-ne més