La Sandra Renart és Diplomada en Infermeria per la Universitat de Girona, especialitzada en Naturopatia, Reflexologia Holística i Tècnica Metamòrfica.

 

És membre de Satma i forma part de l’Associació Edireflex (Associació per a l’Estudi i la Difusió de les Reflexologies), col·laborant com a docent i assistint a cursos, reciclatges, tallers i fires especialitzades en teràpies naturals, per potenciar el coneixement i pràctica d’aquesta tècnica manual.

 

Els tallers i cursos que realitza, estan certificats per l’ Associació.

És la ciència que tracta les afeccions, els desequilibris i les malalties partint de la força natural curativa del mateix organisme humà (Vis naturae medicatrix) preconitzant la conservació de la salut i el tractament de les malalties per mitjans naturals.

Dóna suport als processos de sanació desenvolupats per la Naturalesa:

- Immunitat natural

- Paper prioritari dels agents naturals.

- S’adapta als ritmes naturals.

- Higiene física i mental com a prioritaris per a la salut.

Els mitjans que utilitza són:

- Les plantes (fitoteràpia, aromateràpia, flors de Bach).

- Els aliments (dietoteràpia, suplementació nutricional).

- Els elements de la Natura (hidroteràpia, helioteràpia, argiles, clima, oligoteràpia, sals de Schüssler, teràpia ortomolecular).

Recolza les disciplines que ajuden a conservar la salut:

- Ioga, tai-txí, qi-gong, etc.

- Teràpies manuals i energètiques: reflexologia, tècnica metamòrfica, massatges, drenatge limfàtic, shiatsu, reiki, acupuntura, osteopatia, etc.

Horaris d’atenció:

Cita prèvia concertada.

Trucar al telèfon 606937239, de 9 a 20h de dilluns a divendres.

 

Preus:

1era visita 60€.

Seguiment 50€.


És la pràctica terapèutica de les zones reflexes del cos i els seus òrgans.

Aquestes es poden trobar als peus, a les mans, a la cara, a l’esquena o a l’abdomen i es basa en aplicar pressió sobre aquests punts a través d’un massatge, a vegades dolorós, per tal d’eliminar bloqueigs i afavorir la circulació natural del flux energètic.

És una teràpia natural i holística que afavoreix la curació innata de l’organisme equilibrant l’aspecte físic, psicològic, emocional i espiritual.   Segons l’escola xinesa de reflexologia, aplicada de forma correcta i de la manera adequada, està indicada en qualsevol problema agut o crònic, i per tant, no té cap contraindicació.

És especialment útil en:

- Recuperació post-operatòria

- Dolor, estrès, hiperactivitat, nerviosisme, ansietat, depressió, irritabilitat.

- Trastorns neuro-degeneratius, del son, cefalees.

- Trastorns múscul-esquelètics, articulars o de columna.

- Problemes digestius: flatulències, restrenyiment, diarrees, colon irritable, gastritis, etc.

- Problemes de circulació: de tensió arterial, varius, morenes, edemes.

- Problemes immunològics: al·lèrgies, debilitat, infeccions.

- Problemes urinaris: enuresi infantil, còlic nefrític, etc.

- Trastorns endocrins/aparell reproductor: problemes menstruals, durant la lactància o la menopausa, de sudoració, de tiroides, prostàtics, etc.

Quantes sessions es necessiten?

- L’individu és qui nota els canvis, per tant, es va adaptant el nombre de sessions a cada situació.

- Si la persona requereix un tractament complet, es necessiten entre 5 i 12 sessions depenent de la seva resposta.

La durada és d’uns 70 minuts i la freqüència sol ser d’1 ó 2 sessions setmanals. – Després del tractament, es recomana 1 sessió mensual de manteniment.

Horaris d’atenció:

Cita prèvia concertada.

Trucar al telèfon 606937239, de 9 a 20h de dilluns a divendres.

 

Preu 35€

(*) Abonaments per 5 sessions (mínim 1 sessió setmanal), 10% de descompte.


És la tècnica de la “Met-amor- fosis”, una tècnica vibracional, natural i senzilla que ens ajuda a recuperar la salut, l’alegria i a viure amb serenor.

Ens ajuda a ser conscients de la capacitat d’autocuració i el potencial que tenim en el nostre interior des de que som concebuts. L’ésser humà és un ésser holístic que integra el cos, la ment i l’esperit, i des de la seva concepció pot haver adquirit comportaments i actituds i haver viscut traumes, emocions i sentiments que li bloquegen l’energia.

 

Es tracta d’aplicar un toc suau molt agradable amb carícies als peus, mans i cap on s’hi localitzen els punts reflexes de la columna vertebral que corresponen a les diferents etapes de gestació.

 

 

D’aquesta manera, s’activen els sensors que tenim per tota la pell i al voltant de tot el cos. Sense cap intenció directa (d’aquí ve vibracional), es produeix un desbloqueig i permet que l’energia vital flueixi, afavorint la transformació (metamorfosi), la seguretat, l’autoconeixement i l’autoestima de la persona per recuperar i mantenir la salut.

 

 

D’aquesta manera podem arribar a entendre la causa d’una malaltia i poder-la transformar. Ajuda a adquirir més capacitat per actuar i/o reaccionar de manera diferent als fets des d’un estat de pau interior, relaxació i benestar.

 

 

Quantes sessions es necessiten?

No hi ha un temps definit per realitzar un tractament. La durada de la sessió pot de més d’1h o menys i no hi ha una freqüència determinada, però si es vol notar un efecte més intens, es recomana inicialment una freqüència setmanal. La persona és qui nota els canvis i recupera les seves capacitats, per tant, qui decideix la freqüència.

Horaris d’atenció:

Cita prèvia concertada.

Trucar al telèfon 606937239, de 9 a 20h de dilluns a divendres.

 

Preu 35€

(*) Abonaments per 5 sessions ( mínim 1 sessió setmanal), 10% de descompte


Les flors de Bach són unes essències naturals utilitzades per treballar diferents situacions emocionals i actituds negatives com per exemple la por, la soledat, la desesperació, la frustració, la ràbia, l’estrès, la depressió, la inseguretat, les obsessions, les preocupacions, etc.

S’utilitzen a nivell sublingual o tòpic i són un sistema senzill, sense efectes secundaris. Actuen fonamentalment a nivell mental i emocional, que repercuteixen al físic, i equilibren i corregeixen les causes que provoquen les malalties.

Existeixen 38 remeis naturals amb diferents finalitats.

 

 

Quantes sessions es necessiten?

No hi ha un temps definit per realitzar un tractament. Una ampolleta de flors de Bach sol durar entre 2 i 3 setmanes, i en funció de l’evolució de la persona, es va continuant la teràpia o no.

Horaris d’atenció:

Cita prèvia concertada.

Trucar al telèfon 606937239, de 9 a 20h de dilluns a divendres.

 

Preu:

1er visita 60€.

Seguiment 50€.

 

Suplement del material de flors de Bach: 10€.