Les teràpies d’Espai Natura

A l’Espai Natura bellesa i salut es donen la mà en un racó dedicat al benestar personal d’home i dona.

La Cabina Cleòpatra us ofereix teràpies naturals i tractaments de bellesa basats en principis naturals per fer-vos sentir en plenitud.

Si sou professionals d’aquest àmbit, també us oferim la cabina per poder realitzar la vostra activitat. Consulteu-nos!

Flaix de Piabeli –es combina l’aplicació dels productes naturals de Piabeli -la loció de manteniment i la nova i increïblement potent crema complemento del líquido rojo-, el contrast fred-calor durant les diferents fases.

 

Sessió Flaix de Piabeli 40€

És la ciència que tracta les afeccions, els desequilibris i les malalties partint de la força natural curativa del mateix organisme humà (Vis naturae medicatrix) preconitzant la conservació de la salut i el tractament de les malalties per mitjans…

És la pràctica terapèutica de les zones reflexes del cos i els seus òrgans. Aquestes es poden trobar als peus, a les mans, a la cara, a l’esquena o a l’abdomen i es basa en aplicar pressió sobre aquests punts a través…

 

Són unes essències naturals utilitzades per treballar diferents situacions emocionals i actituds negatives com per exemple la por, la soledat, la desesperació, la frustració, la ràbia, l’estrès, la depressió, la inseguretat, les obsessions, les preocupacions, etc.

És la tècnica de la “Met-amor- fosis”, una tècnica vibracional, natural i senzilla que ens ajuda a recuperar la salut, l’alegria i a viure amb serenor.

Ens ajuda a ser conscients de la capacitat d’autocuració i el potencial que tenim en…

 

“Endinsa’t en un món on la bellesa, les teràpies i la natura s’uneixen per mantenir el teu equilibri i deixar fluir en harmonia el teu benestar personal”