Les teràpies d’Espai Natura

A l’Espai Natura bellesa i salut es donen la mà en un racó dedicat al benestar personal d’home i dona.

La Cabina Cleòpatra us ofereix teràpies naturals i tractaments de bellesa basats en principis naturals per fer-vos sentir en plenitud.

Si sou professionals d’aquest àmbit, també us oferim la cabina per poder realitzar la vostra activitat. Consulteu-nos!

Flaix de Piabeli –es combina l’aplicació dels productes naturals de Piabeli -la loció de manteniment i la nova i increïblement potent crema complemento del líquido rojo-, el contrast fred-calor durant les diferents fases.

 

Sessió Flaix de Piabeli 40€

És una tècnica força recent i molt efectiva. Essencialment treballa entenent com funciona el subconscient, que és el que controla més del 90% de l’activitat del nostre cerevell.

 

 

Sessió de Desprogramació: 45 €

Teràpia energètica que regula els meridians i com a conseqüència millora tant la fisiologia com la part psicoemocional.

 
 
 

Sessió Acupuntura: 30€

És una tècnica que fa un equilibri dels xacres i del camp energètic i elimina parsitatges. Es fa passant un pèndol que canvia de moviment ones necessari equilibrar.

 

Sessió Pèndol Hebreu: 20€

Si no vens amb una idea ja decidida cap a una tècnica concreta, puc fer la combinació de teràpies que vegi més adequada per tu.

 

 

Sessió Teràpia Integrada: 40€

És la ciència que tracta les afeccions, els desequilibris i les malalties partint de la força natural curativa del mateix organisme humà (Vis naturae medicatrix) preconitzant la conservació de la salut i el tractament de les malalties per mitjans…   Sessió Naturopatia: 40€

Són unes essències naturals utilitzades per treballar diferents situacions emocionals i actituds negatives com per exemple la por, la soledat, la desesperació, la frustració, la ràbia, l’estrès, la depressió, la inseguretat, les obsessions, les preocupacions, etc.
Preu: Material de Flors de Bach: 10€ (inclou envàs comptagotes) o 8€(sense envàs).

És la pràctica terapèutica de les zones reflexes del cos i els seus òrgans. Aquestes es poden trobar als peus, a les mans, a la cara, a l’esquena o a l’abdomen i es basa en aplicar pressió sobre aquests punts a través…

Sessió Reflexoteràpia Holística: 35€

És la tècnica de la “Met-amor- fosis”, una tècnica vibracional, natural i senzilla que ens ajuda a recuperar la salut, l’alegria i a viure amb serenor.

Ens ajuda a ser conscients de la capacitat d’autocuració i el potencial que tenim en…

Sessió Tècnica Metamòrfica: 25€

“Endinsa’t en un món on la bellesa, les teràpies i la natura s’uneixen per mantenir el teu equilibri i deixar fluir en harmonia el teu benestar personal”