TERÀPIA DE RENAIXEMENT

 

Albert Torrent – Renaixedor

 

El Renaixement (Rebirthing) és una eina meravellosa. El treball conjunt amb la respiració i el subconscient t’ajuda a alliberar emocions profundes, et permet reviure experiències i sensacions de la teva gestació i/o embaràs o altres moments de la infantesa per sanar-les, canvia creences limitants instaurades en el teu subconscient, et revitalitza, t’omple d’energia i et permet connectar amb la teva part més espiritual.

 

Una de les eines que utilitza el Renaixement és la respiració conscient i connectada, que activa la teva energia i la fa circular per tot el teu cos de manera que va eliminant els bloqueigs físics, energètics, emocionals i mentals que has anat acumulant al llarg dels anys.

Una altra eina puntal és el treball amb el subconscient per tal de reprogramar les teves creences a través de diferents eines (afirmacions, visualitzacions, treball amb el perdó i amb el nen interior, rituals…)

 

El Renaixement té molt en compte les experiències que has viscut des de la concepció i fins als primers anys de la teva vida. Aquesta és l’etapa en què vas estar més indefens i en què cada aprenentatge, positiu o negatiu, va deixar una profunda empremta en el teu ser fins al punt de condicionar el teu dia a dia. En les sessions t’acompanyo en el procés d’observació i sanació de les teves creences limitants.

 

En el Renaixement, respiració i treball amb el subconscient s’uneixen perquè puguis tornar a néixer com a una nova persona més oberta a la vida i a l’amor!

 

Les sessions duren entre 2 hores i mitja i 3 hores.

 

Sessió de Renaixement: 60 €