Oli vegetal d’avellana

Oli vegetal d’avellana

oli vegetal avellanaL’avellana és una de les fruites seques més riques en vitamina A i E, un nutrients fonamentals per a la bona salut de la pell, els cabells i les ungles. També conté un alt percentatge de minerals com el magnesi, calci, potassi, àcid palmitoleic, i aporta un total de vuit aminoàcids essencials.

 

Per la seva acció antioxidant, l’avellana que posseeix un alt valor nutricional 16% de proteïnes i 62% de greixos ajuda a endarrerir els signes de l’envelliment cutani, al mateix temps que suavitza i nodreix el cutis en profunditat.
 

 

Per beneficiar-se dels seus múltiples beneficis es pot prendre diàriament o bé aplicar-se oli d’avellana sobre el cutis. Aquest bàlsam és molt utilitzat en el tractament de massatges per les seves propietats emol·lients i antiinflamatòries, i per la seva capacitat per suavitzar la pell sense obstruir els porus.
 

Aquest tipus d’oli que s’obté de la flor de l’avellaner, nodreix i protegeix la pell apagada o resseca, té un alt acció reafirmant i resulta molt adequat per tractar problemes d’irritació i al·lèrgia ja que produeix efectes calmants. L’oli d’avellana també resulta ideal per tractar les pells grasses perquè regula les glàndules sebàcies, així com protegeix la pell dels efectes nocius dels rajos UV.

Fer un comentari