No hi ha injustícies, ni casualitats, ni un caos que reparteix les cartes a l’atzar

No hi ha injustícies, ni casualitats, ni un caos que reparteix les cartes a l’atzar

libro-sense-ombra-2“El món ens mostra la nostra inseguretat i les nostres pors. Les situacions difícils, els conflictes, tot allò que vivim com a angoixós, són com els volcans. Simplement posen de manifest una moguda interior que no es pot fer visible per a treballar, si no es manifesta al món exterior(…) Els obstacles hi són per mostrar-nos el camí.

 

Els obstacles ens visualitzen els dubtes que encara tenim, i ens posen de manifest les pors que condicionen tota la nostra visió del món. Si poguéssim tornar la mirada cap a dins, obrir el sac del subconscient i visualitzar tot allò que allà es troba, el que veuríem serien totes aquestes energies nocives que tenyeixen el món visible amb els colors que percebem.

 

Aquestes energies no són concretes. Són abstractes. Són energies d’una baixa vibració que floten com a mandonguilles podrides en la sopa quàntica del subconscient. La ment les concreta en projectar-les a la gran pantalla que és el nostre món vital, i les converteix en vivències, jefes, veïns, abusadors i experiències doloroses”.

 

Comparteixo amb vosaltres aquest fragment del llibre  SenseOmbradeDubte i us convido a llegir-lo 

 

 

Fer un comentari