Novetat a Espai Natura!

Descubre por qué la sociedad danesa es la más feliz del mundo.

 

Ropa cómoda, velas encendidas, una iluminación cálida, unos calcetines gruesos, una manta, una buena película, un sofá y una tetera humeante frente a una chimenea… Un paseo por el bosque disfrutando de los colores rojizos del otoño, un paisaje nevado, las primeras flores brotando en un jardín… Una conversación sincera, hacer las comida juntos, confeccionar en familia adornos navideños.
Todo eso y mucho más es parte de la filosofía Hygge.

Este libro es un viaje hacia la esencia del Hygge danés, una sociedad que encabeza el ranking de los más felices del mundo. Describe un sentir, un deseo de ahondar en el confort, la tranquilidad y el bienestar de sentirse seguro y protegido. Porque esta pequeña palabra, hygge, encierra la clave de un gran arte: el arte de crear ambiente, amar la vida y encontrar la paz y dar profundidad al momento presente para alcanzar mayor nivel de felicidad y paz interna.

Un libro inspirador que te da las claves para crear ambientes de intimidad consciente y reconfortar tu alma.

Christina Stub (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des de l’any 1991. Diplomada en ciències empresarials, escriptora i grafòloga, és fundadora d’Espai Natura i de la Sala Alexandria, on porta a terme diverses activitats en l’àmbit del creixement personal i relacionades amb Un Curso de Milagros. És professora de matemàtiques vèdiques i fundadora de la primera escola de grafologia de Girona, Espai Grafològic.

Inquieta, activa i bona comunicadora, la seva tasca professional la compagina amb la divulgació dels seus coneixements en mitjans de comunicació. Fundadora i redactora de la revista gironina Espai de Llum, que més tard es va convertir en l’Agenda de la Sala Alexandria, i col·laboradora en el programa de ràdio Tal Dit Tal Fet de FeM Girona.

“Sense ombra de dubte” és la seva quarta publicació. La primera fou la novel·la infantil “Hasse i Flama” (2010), seguida de dues novel·les d’intriga, amb el rerefons d’un despertar de la consciència: “Año 2012 – Bajo los menhires de la Albera” (2011) i “El despertar de les ovelles” (2014).

Les nostres novel·les

Sobre els autors


ChristinaChristina Stub
 (Copenhaguen 1969), és danesa d’origen i viu a Girona des de l’any 1991. Diplomada en ciències empresarials, escriptora i grafòloga, és fundadora i redactora de la revista gironina Espai de Llum, fundadora de la sala Alexandria d’Espai Natura on, entre altres, ensenya matemàtiques vèdiques, i de la primera escola de grafologia de Girona, Espai Grafològic. Aquestes diferents activitats es porten a terme des del centre Espai Natura (Lluís Pericot, Girona), espai de formació i xerrades, llibreria i botiga de productes naturals.

AdriaL’Adrià Vilella va néixer a Puigcerdà (Girona) l’any 1966. Establert a Girona des que estudiava enginyeria, és professor de matemàtiques vèdiques i fundador i copropietari de SUNSET Technologies, empresa fabricant de programari per a sanitat, on desenvolupa les tasques de director tècnic. Li agrada la filosofia i la recerca de la veritat. Com a escriptor, aprofundeix en aquests temes científics i filosòfics sempre des de la vessant novel·lística i amb un esperit i punt de vista crítics, sobretot amb el convencionalisme i l’ortodòxia.

 

Recull d’articles, entrevistes, videos

Aquí trobareu tot allò que diuen de nosaltres i allò que nosaltres mateixos us expliquem a la premsa, a la ràdio i a la televisió.