Dermatitis atòpica i Piabeli

Dermatitis atòpica i Piabeli

La Dermatitis atòpica és una malaltia inflamatòria de la pell caracteritzada per lesions en forma d’envermelliment, intensa picor i sequedat.

 

És el mateix que èczema atòpica i se sol associar a una pell seca que s’irrita amb molta facilitat.
 

La Dermatitis atòpica té una base immunològica; és a dir, hi ha un desequilibri en les cèl·lules que mantenen les defenses de l’organisme, de forma que la persona reacciona de manera exagerada als estímuls ambientals, (substàncies que produeixen al·lèrgia o que irriten, gèrmens, estímuls emocionals, sudoració…).
 

Piabeli ha solucionat amb gran èxit nombrosos casos de dermatitis, en alguns casos aplicant la loció corporal i, en altres, amb l’ajuda de la “crema complemento del líquido rojo”.
Durant l’evolució del procés i com a conseqüència de l’aplicació diària de la Loció Corporal, es poden manifestar diferents brots curatius, cada brot de menor intensitat que l’anterior. Això no ha de ser motiu de preocupació, al contrari, ja que es tracta simplement de les crisis depuratives habituals d’un tractament eficaç que va a l’arrel del problema. Aquestes crisis depuratives són part important del procés de restablir l’equilibri.
 

Tractament habitual:
Durant un parell de setmanes, aplicar només la loció corporal de nit, a la planta dels peus + engonals, abdomen, aixelles i ganglis limfàtics del coll, de forma alterna, un cop acostat al llit, en relax i amb els ulls tancats:
1era nit: planta dels peus + engonals
2a nit: planta dels peus abdomen
3a nit: planta dels peus + aixelles
4a nit: planta dels peus + coll

Aquesta és la base del tractament.
 

Després, si cal, podem afegir crema complemento de forma local varis cops al dia. També s’ha aconseguit bons resultats aplicant només la crema complemento de forma local varis cops al dia. Però generalment és la base del tractament, l’aplicació de nit de la loció corporal, que assegura l’èxit del tractament.
 

Consells addicionals:
Evitar un excés de marisc, picants, carns vermelles, aliments molt salats o processats, aliments àcids, quètxup, alcohol, formatges i refrescs surats o amb gas.
Mantenir una dieta sana i equilibrada i beure mínim 2 litres d’aigua al dia.

 

Fotos: 2 casos de dermatitis. 
Un amb important millora després de tan sols unes poques aplicacions de la “crema complemento del líquido rojo”.

L’altre és després de tres mesos de tractament amb la loció corporal a la nit, seguint el protocol establert i “crema complemento de líquido rojo” d’aplicació local varis cops al dia.

 

 

dermatitis cas 1                     dermatitis cas 2

Fer un comentari