Com podem tractar l’Acne?

Com podem tractar l’Acne?

L’acne és una afectació cutània del fol·licle pilosebaci, que afecta principalment a les zones de la pell amb major densitat de glàndules sebàcies, entre les que podem incloure cara, pit i part superior de l’esquena. És una de les afectacions cutànies més freqüents, sobre tot en l’adolescència. Es produeix quan els porus de la pell s’obstrueixen perquè el greix i les cèl·lules de la pell s’acumulen més ràpid que el cos els pugui expulsar.

 
L’obstrucció ocasiona un abultament del fol·licle (causant punts blancs) i la part superior de l’obstrucció es pot enfosquir (causant punts negres). Si l’obstrucció causa una ruptura a la paret del fol·licle, les cèl·lules mortes de la pell, el greix i les bactèries, que es troben habitualment a la superfície de la pell, poden penetrar-la i formar petites àrees infectades (pústules).
 
Si aquestes àrees infectades estan a un nivell més profund de la pell, poden augmentar en mida fins formar quistos durs i dolorosos.
 
En molts casos, s’arriben a fer veritables barbaritats per a solucionar aquest problema, i els cicatrius d’un acne mal diagnosticat i mal tractat poden arribar a ser realment importants, incidint de forma important en la qualitat de vida de la persona afectada.
 
Com tractem un acne amb PIABELI?
PIABELI presenta, amb la seva línia juvenil, una solució veritablement eficaç, natural i definitiva per a tot tipus d’acne, o simplement per a pells amb tendència a punts negres i barbs. En aplicar el producte en pells afectades per l’acne o barbs, s’estimula el rec perifèric, produint-se en la dermis una alta concentració de cèl·lules de defensa.
 
Aplicació:
La línia juvenil de Piabeli consta d’una loció i una crema.
Amb la cara – o zona a tractar – neta, aplicar la loció o la crema, de forma alterna. Es pot aplicar la crema de dia i la loció de nit o al revés). La loció ve en un còmode envàs de spray, ideal per a ruixar directament sobre la cara. La crema s’aplica amb un petit massatge.
 
Aplicació recomanada per Espai Natura:
Emulsionar una petita quantitat de crema amb la loció. D’aquesta manera, s’optimitza l’absorció, tant de la crema com de la loció, i s’aconsegueix una textura ideal per a cada pell. La crema té una textura molt rica, i amb l’emulsió de la loció, la textura es personalitza, els ingredients de la crema i la loció, respectivament, funcionen en perfecta sinergia, i la crema s’absorbeix molt més bé.
 
Amb l’aplicació diària de Piabeli Línia Juvenil, s’iniciarà un autèntic procés renovador, que pot durar entre un parell de mesos o 7-9 mesos, depenent de la gravetat del cas. Un cop conclòs aquest procés renovador, s’experimentarà en la zona tractada una sorprenent millora, doncs no tan sols desapareixeran les típiques marques d’acne, sinó que també quedaràn eliminaUn cop conclòs aquest procés renovador, s’experimentarà, en la zona tractada una sorprenent millora, doncs no tan sols desapareixeran les típiques marques d’acne, sinó quedaran eliminats marques antigues, com cicatrius i marques profundes a la pell. En molts casos, i si continuem aplicant el producte, pot, fins i tot, reproduir-se el teixit epitelial perdut. I tot això, evidentment sense necessitat de cap “tractament” convencional, com ho serien antibiòtics, anticonceptius, cortisona, etc., ni tampoc altres sistemes de neteja, com banys de vapor o les dolorosos extraccions manuals de punts negres i barbs, que, lluny de millorar el problema, en molts casos, atrofien els porus i contagien les cèl·lules del voltant no afectades.
 
Per a reforçar qualsevol tractament Piabeli:
En tots els tractaments Piabeli, el tractament base amb la loció corporal és essencial per obtenir un bon resultat. El tractament base és la que depura i prepara el terreny per a rebre el tractament específic. El tractament base es fa amb la loció corporal aplicada de nit, segons el protocol

Fer un comentari