Aquest estiu no et perdis els beneficis del sol i aconsegueix un bronzejat saludable

Aquest estiu no et perdis els beneficis del sol i aconsegueix un bronzejat saludable

Cada any, pensem que el sol és el nostre enemic a l’estiu; per no és així, ens aporta molts beneficis com:

 

-L’enfortiment dels ossos, ja que gracies al raig solar, el nostre cos fabrica la vitamina D.

-Ens aporta benestar, evitant que estiguem tristos, ja que ajuda a la producció de certes hormones, entre elles la serotonina o hormona de la felicitat.

-El sol és capaç d’augmentar el nombre de glòbuls blancs o limfòcits, que són la primera barrera del nostre cos davant infeccions. A part millora certes malalties com la psoriasis o l’acne.
 

Però el més important, COM ACONSEGUIR UN BRONZEJAT SALUDABLE!

 

Evidentment hem d’evitar que el sol envelleixi prematurament la nostre pell, alteri el nostre ADN, faci que ens surtin taques, reaccions al·lèrgiques, i fins i tot càncer. I com ho podem fer, doncs escollint el MILLOR PROTECTOR PER LA NOSTRE PELL.
 

Per escollir el vostre protector solar heu de tenir en compte 3 aspectes:
 

-El tipus de filtre: SEMPRE ESCOLLIU UN FILTRE MINERAL, que fa de pantalla en la pell des del minut 1, evitant l’entrada del raig solar dins de les capes profundes de la pell. Aquest raig solar, s’acumula i és el que ens provoca les alteracions nocives que hem comentat abans.

-Que aporti OLIS VEGETALS (res de oli mineral, penseu que d’una pedra no es pot extreure oli), que a part d’evitar les cremades del sol, estimulen la melanina, que és el nostre color natural, això vol dir que estimula l’autobroncejat.

– I el factor adequat al nostre tipus de pell: com més clara la pell, fotoprotectors més alts.

 

proteccio solar         proteccio solar 1

Fer un comentari